• ro
  • en
  • it

Despre noi

Societatea Unilem, are sediul in orasul Bacau, in nord-estul Romaniei. A fost infiintata in 2002 pentru productia de lemn stratificat. De-a lungul timpului a fost recunoscuta pentru calitatea produsului sau si pentru cresterea continua a capacitatii de productie in conformitate cu o piata internationala tot mai exigenta.

Competenta tehnicienilor nostri, romani si italieni, a permis consolidarea in timp a unei productii mereu in ascensiune puternica:

  • selectionam si achizitionam bustenii direct din padurile nationale;
  • producem cheresteaua intr-un gater modern din firma noastra;
  • uscam cheresteaua in 12 uscatoare ce ruleaza programe diferite in functie de esenta uscata;
  • cheresteaua uscata este ulterior atent transformata in lamele care sunt incleiate intre ele si stratificate obtinandu-se astfel un profil cu o excelenta stabilitate si rezistenta.

Profilele obtinute prin procesul mentionat, sunt o parte inmagazinate pentru a fi comercializate direct catre clientii nostri de semifabricate si restul este lansat in procesul intern de productie de usi, ferestre si pereti cortina din lemn, cu placare de aliaj de bronz si aluminiu.


Unilem S.R.L. este parte a grupului Uniform S.p.A. - lider italian in productia de sisteme pentru ferestre mixte de inalta performanta. 


Uniform proiecteaza si produce sisteme lemn-aluminiu pentru ferestre si usi din anul 1988. Lucrand cu profesionalism si imbunatatind mereu gama de produse, compania a crescut constant castigand astfel pozitia de lider european in domeniu. Mereu cautand sa atinga excelenta, alaturi de pasiunea de a gasi solutii inovatoare, aceste lucruri au stat la baza succesului sau, compania oferind clientilor produsele cele mai performante, cu un design deosebit.