• ro
  • en
  • it

Produse


» Pereti cortina Unitherm


Noul sistem de perete cortina UNITHERM din lemn-aluminiu este gandit pentru a fi construit si asamblat cu precizie si viteza.

Structura din lemn, in plus fata de o valoare estetica incontestabila adaugata, imbunatateste nivelul de confort termic al cladirii comparativ cu o structura din aluminiu conventional, elimina supraincalzirea in timpul verii datorata radiatiei solare si reduce consumul de energie in lunile de iarna. In plus, peretele cortina din lemn asigura o mai mare izolare fonica si dilatari reduse datorate schimbarilor de temperatura.

Datorita caracteristicilor sale estetice, de etansare si de economisire a energiei sistemul UNITHERM poate fi utilizat atat la constructiile noi cat si pentru renovari.

Sistemul UNITHERM este adecvat pentru construirea de pereti cortina verticali (atat plan cat si inclinat), bovindouri si structuri poligonale autoportante. Peretele cortina implica utilizarea de montanti si traverse cu latimea de 50 mm care se pot asambla la fata locului. Lungimea sectiunii montantilor si traverselor din lemn poate varia, in conformitate cu diferitele cerinte statice, in functie de presiunea vantului si dimensiunile modulare ale fatadei.

Pentru prezentarea produsului si multe alte detalii, va rugam sa vizitati pagina dedicata la adresa: www.unitherm.it